Edit Content

Del dine tatoverings visjoner med oss.
Sammen gjør vi de virkelige!

Våre kreative og talentfulle artister hjelper deg gjennom hele prosessen.
Fra ide og designutvikling til ferdig tatovering.

Hva koster en tatovering?

Våre priser

Vi tilbyr en transparent og rettferdig prisstruktur som reflekterer arbeidet som legges ned i hver tatovering. Prisen på tatoveringen din avhenger av flere faktorer som designets kompleksitet, tidsbruk og kroppsplassering. For å gi deg et realistisk prisoverslag tilpasset dine behov, vurderer vi alltid prosjektet nøye før vi fastsetter prisen. Nedenfor finner du våre generelle prisrammer.

  • Konsultasjon Gratis

    En kostnadsfri og uforpliktende konsultasjonstime gir deg mulighet til å diskutere dine idéer med en av våre tatovører. Tatovøren kan hjelpe med inspirasjon, utvikling av design, og gi råd om plassering. Du vil også få en vurdering av pris, tidsbruk og informasjon om videre prosess.

  • Minstepris 1200 kr

    Å starte en tatoveringsprosess koster både tid og penger. For hver timeavtale brukes det tid på administrasjon, klargjøring av design og arbeidsstasjon, rengjøring, informasjon og kommunikasjon med kunden. Uansett hvor liten tatoveringen du ønsker er, vil det brukes tid på dette. Derfor har vi en minstepris på 1200 kroner per person.

  • Timepris fra 1200 kr

    Vi fastsetter en pris basert på flere faktorer som tidsforbruk, designets kompleksitet, bruk av utstyr og plassering på kroppen. Disse elementene kan variere mye fra tatovering til tatovering, noe som gjør det vanskelig å alltid fastsette en eksakt timepris på forhånd. Derfor vurderer vi hver tatovering individuelt for å sikre at du får en rettferdig og nøyaktig pris.

  • Fulldag session fra 6000 kr

    Passer for større tatoveringer eller tatoveringsprosjekter. Dette gir deg muligheten til å få mye arbeid gjort på én dag, En fulldag session varer i 6 timer og koster fra 6000 kroner.

Hva koster en tatovering?

Hvordan beregnes prisen?

For hver timeavtale vil vi på forhånd beregne hvor mye tid som må beregnes på design av tatoveringen, hvor mye utstyr som må benyttes og antall timer som brukes på utførelsen av tatoveringen. Ut fra denne beregningen vil vi kunne gi deg et prisoverslag. Prisoverslaget er bindende for oss, og vi kan ikke øke prisen med mindre det gjøres endringer i tatoveringens design, størrelse eller kroppsplassering som vil påvirke tiden som brukes på utførelsen av tatoveringen og -eller hvor mye utstyr som må benyttes.

Hvordan huden er å tatovere er veldig individuelt, både når det kommer til kroppsplassering og person. Det er ofte forskjell på hvor mottakelig huden er for tatoveringsblekk. Enkelte har hud som umiddelbart vil forsøke å skille ut tatoveringsblekket fra huden, mens andre har hud som vil akseptere tatoveringsblekket lettere. 

Under tatoveringsprosessen brukes det en del forskjellig utstyr, som for eksempel tatoveringsblekk og tatoveringsnåler. Tatoveringsnålene som brukes og tatoveringsblekket som er i blekk koppen er engangsutstyr som ikke brukes om igjen. Det kan gå flere forskjellige tatoveringsnåler på en tatovering, og det samme gjelder tatoveringsblekk. Det benyttes også en del annet engangsutstyr og forbruksutstyr slik som hansker, papir, medisinsk såpe, antibac, stencil papir, hudmarkører og beskyttelse trekk til gjenbruksutstyr. Kostnaden for engangsutstyr og deler av kostnaden for gjenbruksutstyret er noe som regnes inn prisen på hver tatovering.

Hva koster en tatovering?

Hva koster en full sleeve?

Prisen på en full sleeve er veldig varierende ettersom det vil være behov for flere sessions. Det er flere faktorer som er avgjørende for hvor mange sessions man trenger, for eksempel størrelsen på armen, dersom det er mye kroppsmasse som skal tatoveres, må man beregne at flere sessions vil være nødvendig, en annen faktor er varigheten på en session. Her spørs det på hvor mottakelig huden til den individuelle kunden er for tatoveringsblekk, og hvor lenge kunden klarer å håndtere smerten og ubehaget. Andre innvirkende faktorer er tykkheten på huden og hudtone

En full sleeve koster som regel mellom 18 000 – 60 000 kroner, men det kan også koste mer siden det er mange faktorer som kan ha innvirkning på totalprisen. Vi vil uansett kunne gi deg et prisestimat på forhånd.